Betfair Betting

Kaikki, mitä olet halunnut tietää Betfair vedonlyönnistä

Olet ehkä ohimennen kuullut Betfairista ja tässä esittelemme sinulle idean. Betfair on online-vedonlyöntijärjestelmä, jossa pelaajat lyövät vetoa toisiaan vastaan. Koska et joudu tekemisiin vedonvälittäjien kanssa, pääset lyömään isompia vetoja samaan aikaan kun saat useampia osumiakin. Voit myös valita, lyötkö vetoa jonkun tietyn todennäköisyyden puolesta vai vastaan.

Toinen asia Betfairissa on, että se tarjoaa laajan valikoiman vedonlyöntimahdollisuuskia. Voit lyödä vetoa hevoskilpailuista, rahamarkkinoista, jalkapallosta tai mistä tahansa muusta, joka mieleen juolahtaa. Koska Betfairin taustat ovat Iso-Britanniassa ovat hevoset ja jalkapallo helpommin saatavilla olevat vedonlyöntikohteet.

Betfair saa oman voittonsa laskuttamalla sinulta toimeksiantomaksun voitoistasi. Jos kuitenkin päätyisit häviämään jollakin alalla, ei toimeksiantomaksua veloiteta Toimeksiantomaksu lasketaan yleensä voitoistasi kerrottuna markkinoiden peruskertoimella (MBR). Jos lyöt vetoa usein ja paljon, voit saada alennuksia toimeksiantomaksuihisi.

Jos lyöt vetoa Isossa-Britanniassa tarkoittaa tämä, että lyöt vetoa toisia linjan päässä olevia pelaajia vastaan. Useimmiten vastassasi on useampi kuin yksi ihminen, vaikka et sitä tiedäkään. Betfair on tietoinen vedonlyöjien määrässät, mutta tieto on salainen. Jos lyöt vetoa Iso-Britannian ulkopuolelta, lyöt vetoa Betfairia itseään vastaan ja voit myös luottaa siihen, että yksityisyytesi on turvattu Betfairin turvallisuusjärjestelmän ansiosta.

Betfair ylpeilee myös erinomaisella asiakaspalvelutiimillään, jotka myös pitävät huolta laajasta FAQ-sivusta aloitteilijoille, jotka eivät vielä oikein tiedä, miten aloittaa vedonlyönti.